Έως και σήμερα μαθητές και μαθήτριες κάθε ηλικίας έμαθαν την Αγγλική γλώσσα δίπλα μας. Η άποψη τους είναι σημαντική και εδώ παραθέτουμε τα λόγια τούς. Αντιγόνη Σάχερ

Λιάνα Κ. , μαθήτρια Λυκείου

Θυμάμαι πάντα να με ρωτάνε ποια καθηγήτρια έχει μείνει στη καρδιά μου, και η απάντηση ήταν πάντα η κυρία Αντιγόνη. Το μάθημα της συγκεκριμένης γυναίκας είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, κάτι παραπάνω από δημιουργικό. Αυτό που με συναρπάζει σε αυτή τη γυναίκα είναι σίγουρα το ταλέντο της να σε κάνει να περνάς ευχάριστα αλλά και παράλληλα να μαθαίνεις. Ηταν για μένα η απόλυτη διασκέδαση ο τρόπος με τον οποίο οργάνωνε το μάθημα. Τραγούδια, χορός, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, βίντεο, πρότζεκτ και πολλά άλλα. Όταν ήμουν μικρή, ανυπομονούσα τόσο πολύ να έρθει η ώρα για το μάθημα μας, για το πότε θα ξεκινήσουμε μια νέα “περιπέτεια”. Για εμένα λοιπόν το μάθημα αυτό, με την συγκεκριμένη καθηγήτρια αγγλικών είναι στη καρδιά μου, για αυτό και πάντα θα την στηρίζω με όλο μου το είναι. Εύχομαι καλή αρχή. Ανυπομονώ να δω όλα όσα έχετε να προσφέρετε ακόμα κ. Αντιγόνη μας!

Μαριάννα Λ. , σπουδάστρια

Την Αντιγόνη Σάχερ μόλις την συναντήσεις δύο πράγματα θα διαπιστώσεις αμέσως, την αγάπη της για την αγγλική γλώσσα και τα παιδιά. Αυτά τα δύο την κάνουν να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στην μάθηση και να κάνει το μάθημα όχι μόνο ενδιαφέρον αλλά και διασκεδαστικό. Είναι δυναμική ευγενική αλλά και πειθαρχημένη. Η εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια την κάνουν να ξεχωρίζει και χαίρομαι που στο καινούργιο ξεκίνημά της θα δώσει σε πάρα πολλούς ενήλικες και μη, την ευκαιρία για επιτυχία μια και αυτή είναι απολύτως σίγουρη!!!

Γιώτα Τζ. (δημόσιος υπάλληλος)

Πραγματικά τι να πρωτοπώ για την Αντιγόνη, 

Είμαι μητέρα ενός πολύ μικρού κοριτσιού, εργαζόμενη με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, όπως κάθε γυναίκα  στη θέση μου φαντάζομαι, αυτά είναι αρκετά  για να κάτσω στα αυγά μου. Όμως ήθελα να πάω παραπέρα για εμένα την ίδια,  να διαβάζω αυτά που με ενδιαφέρουν, αλλά και για τη δουλειά μου. 

Η Αντιγόνη προσαρμόστηκε σε αυτές τις συνθήκες. Διάλεξε και μου πρότεινε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες μου, στις ανάγκες ενός γονιού. Δημιουργικό, ευέλικτο, περιεκτικό και με προκλήσεις. Βάζοντας και η ίδια πολύ προσωπική σκέψη σε αυτό, εμπλούτισε το λεξιλόγιο μου, μου άνοιξε ορίζοντες και «έλυσε τη γλώσσα μου». Δεν με έκανε να αισθανθώ  άσχημα ή να αγχωθώ που η μικρή μου αρρώσταινε συνεχώς και άλλαζα το πρόγραμμα. Η Αντιγόνη πίστευε ότι θα τα καταφέρω όταν εγώ δεν το πίστευα. Τελικά τα κατάφερα με τη πρώτη φορά , πήρα το Proficiency (C2) και το καλύτερο, διαβάζω βιβλία κατευθείαν από τα αγγλικά! 

Σε ευχαριστώ πολύ Αντιγόνη

Ευαγγελία Ρ. (ιδιωτική υπάλληλος)

Έκανα μάθημα άγγλικωνμε την Αντιγόνη Σάχερ.Είχα πολλά χρονιά να κάνω μάθημα αγγλικών και πίστευα οτι θα ήταν δύσκολο να ξαναρχίσω. Η Αντιγόνη με έκανε να αγαπήσω τα αγγλικά. Το μάθημα ήταν πολύ ευχάριστο και πολύ εποικοδομητικό. Μπορώ να πω οτι βρήκα τα αγγλικά όχι μόνο ενδιαφέροντα αλλά και πολύ ωραία. Χρόνοι, ρήματα, listening, προφορικά , έκθεση,  γραμματική ολα περνούσαν μπροστά από τα μάτια μου με μια απίστευτη ευκολία. Σε ευχαριστώ Αντιγόνη γιατί μου έμαθες να αγαπώ τα αγγλικά.

Φρόσω Χ. (ιδιωτική υπάλληλος)

Μετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια, αποφάσισα να τελειώσω κάτι που είχα αφήσει στη μέση και μ’ ενοχλούσε. Το πτυχίο του Proficiency. Είπα λοιπόν να κάνω την προσπάθειά μου με την Αντιγόνη Σάχερ. Η Αντιγόνη με κατέκτησε αμέσως. Την εμπιστεύτηκα. Για τις γνώσεις της, τη ζωντάνια του χαρακτήρα της, τη μεθοδολογία στη δουλειά της, το διαδραστικό της μάθημα, την ευελιξία της ως προς τις δικές μου επιθυμίες, το πείσμα και την επιμονή της όταν έκανα πίσω, για τον πληθυντικό της -θα το πετύχουμε!, έλεγε, θα δεις!- και, τέλος, για την πίστη της σε μένα. Και τελικά, τα καταφέραμε. Μαζί! Σ’ ευχαριστώ για όλα Αντιγόνη!

Είπαν για εμάς, Αντιγόνη Σάχερ