Για τους γονείς

17 Μαΐου 20:00, γιορτή γνωριμίας. Ελάτε να γνωρίσετε το χώρο, τους ανθρώπους και τον τρόπο διδασκαλίας μας. Σε μία σύντομη παρουσίαση θα εξηγήσουμε την εκπαιδευτική μας προσέγγιση που με μία φράση προσπαθούμε να αποδώσουμε ως Βιωματική Εκμάθηση Αγγλικών. Επιπλέον θα συζητήσουμε τις επικρατούσες απόψεις για την κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσουν τα παιδιά αγγλικά, ενώ θα περιγράψουμε και την δική μας εμπειρία για το θέμα. Θα δώσουμε κάθε διευκρίνιση στις ερωτήσεις σας και ελεύθερα θα μπορείτε να περιηγηθείτε στο χώρο.

Γιορτή γνωριμίαςΓια τα παιδιά

Παράλληλα, η γιορτή γνωριμίας για παιδιά σημαίνει ότι μπορούν για 1 ώρα να παίξουν με επαγγελματία της Δημιουργικής Απασχόλησης. Πολλά, ενδιαφέροντα και ευφάνταστα παιχνίδια με μουσική θα διοργανωθούν στον εξωτερικό μας χώρο με ασφαλή οριοθέτηση και υπεύθυνη επίβλεψη.

Δωρεάν, 3 μαθήματαΓιορτή Γνωριμίας

Ο τρόπος διδασκαλίας μας μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτός με την προσφορά τριών(3) δωρεάν μαθημάτων αγγλικών. Τα μαθήματα αφορούν παιδιά που ξεκινούν πρώτη φορά τη γλώσσα και είναι επιπέδου Junior A . Δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς καθώς το εκπαιδευτικό υλικό θα είναι δικό μας.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή για τα παιδιά σας στην διάρκεια της γιορτής ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Προεγγραφές

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το σχολικό έτος 2023-2024 για όλα τα επίπεδα χωρίς καμία οικονομική σας επιβάρυνση. Σύμφωνα με την πρακτική μας δεν υπάρχει κόστος εγγραφής ή προεγγραφής.

Ειδικά για την Junior A, μπορείτε να ξεκινήστε δυναμικά την εκμάθηση αγγλικών των παιδιών σας καθώς όλα τα βιβλία παρέχονται απολύτως δωρεάν.

Για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 4168634. Για περισσότερα στοιχεία δείτε εδώ.