Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το σχολικό έτος 2023 – 2024

Το πρόγραμμα για το νέο έτος έχει διαμορφωθεί και ήδη τα τμήματα έχουν αρχίσει να καλύπτονται. Η εγγραφή σήμερα, πριν μαζευτούν όλες οι υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου έχει μόνο πλεονεκτήματα. Δηλαδή μπορεί ο γονέας να τελειώσει γρήγορα και να εστιάσει σε τόσες άλλες δουλειές που πάντα προκύπτουν με την νέα σχολική χρονιά. Να διαλέξει τώρα το κατάλληλο τμήμα όσο είναι όλα διαθέσιμα και μετά να τακτοποιήσει και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του παιδιού.

προεγγραφές

Πολύ περισσότερο όμως στο δικό μας Κέντρο Ξένων Γλωσσών, χωρίς κόστος εγγραφής ή υποχρέωση προκαταβολής μπορούμε να εστιάσουμε στο πιο ουσιαστικό θέμα. Μπορούμε να αφιερώσουμε το χρόνο μας για να εξηγήσουμε τον διαφορετικό τρόπο της Βιωματικής Εκμάθησης Αγγλικών. Η διδακτική μας προσέγγιση είναι πολλά περισσότερα από μερικά παιχνίδια σε κάποια μαθήματα ή περιστασιακά project. Στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορούν να καταλαβαίνουν, να γράφουν και να μιλάνε αγγλικά για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Απαντώντας όλες τις απορίες σας θα μπορέσετε να νιώσετε σίγουροι για την επιλογή και χαρούμενοι για το παιδί σας.

Τα οφέλη της επιλογής του how I DIFFER! είναι πολλά περισσότερα. Για εγγραφές στην Junior A, όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία είναι απολύτως δωρεάν. Τα παιδιά θα έρθουν στο μάθημα και τα βιβλία τους θα τα περιμένουν στο θρανίο τους. Τόσο απλά και ωραία!

Ρωτήστε όμως και για τις τιμές μας, που είναι προσιτές για κάθε οικογένεια. Ενώ υπάρχουν εκπτωτικές πολιτικές -10% και -20% που θα χαρούμε να προσφέρουμε όπου ισχύουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε απο το χώρο μας για να μας γνωρίσετε από κοντά.

Together